Bipv - Bapv
L
lichtgewicht dunne film
PV-cellen in glas
Pv-cellen in dakpannen
Mail
Bel
E-Technics

  

  

Een partner die meewerkt van A tot Z

Wie is E-Technics


Zaakvoerder Wim Schrijvers is sinds 2006 actief met zonnepanelen en volgde reeds tientallen opleidingen in Duitsland. Die doorgedreven kennis en rechtstreekse contacten met de fabrikanten vertaalt zich in degelijke installaties. Door in het begin veel dakwerkers te ondersteunen bij het plaatsen van zonnepanelen heeft hij al snel veel installaties ontworpen, aangesloten en opgestart.


In 2009 installeerde hij op vraag van één van zijn opdrachtgevers om een SMA BACK-UP systeem aan te sluiten en op te starten. Eind 2009 was de aansluiting van een Solar Tracker (zonnevolger) aan de beurt. Telkens met de nodige opleidingen bij SMA en Sonne System in Duitsland. Met plezier vind hij in deze brache de nodige uitdagingen en blijft hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en opleidingen.


In 2015 is Wim Schrijvers samen met enkele andere installateurs als eerste in Vlaanderen RESCERT gecertificeerd PV-installateur (= een federaal erkend certificaat voor vakkennis en betrouwbaarheid).


Vanaf 2016 is hij ook erkend installateur voor Mercedes-Benz Home Storage en laadsystemen van ABL.

Sedert 2016 is E-Technics terug het aanspreekpunt voor Sonnen System in België.


In 2017 heeft hij een Europese fabrikant in flexibele zonnepanelen omarmt waarmee er een nieuwe markt bereikt wordt die niet bediend kon worden(gebogen daken, lichte dakconstructies),.. .

  

tel: 03/295 70 06

  

info@e-technics.be

  

E-Technics BVBA

Moerhoflaan 18

2970 Schilde

Copyright © 2017

Copyright © 2017  Disclamer